fbpx

Eğitim ve Eğlence Kampları Nasıl Başladı?

2019 yılı nisan ayında diyetisyen öğrencilerine yönelik eğitim ve eğlencenin bir arada olduğu bir kamp ile başladı. Antalya, Manavgatta denize sıfır bir otelde gerçekleşen etkinliğe 89 diyetisyen öğrencisi katıldı. Aynı sene yaz sonunda bu sefer hukuk ve sağlık öğrencilerininde dahil olacağı kamp organize etme girişiminde bulunduk.

200 kadar üniversiteli Ankara Üniversitesi Didem Örsem Tesislerinde bir araya geldi. Alanında uzman diyetisyen, psikolog, avukat, hemşire ve girişimci eğitmenlerin eğitim verdiği ve bir yandan tatil yapıldığı ve üniversitelilerin yeni eğitim yılına hazırlandığı kamp tamamlandı.

2020 yılında kampları doğaya taşımaya karar verdik ve İzmir Foça’da denize sıfır bir alanda yeni bölümlerin de eklendiği kampları başlattık.
Diyetisyen, Psikoloji, Hukuk, Hemşirelik, FTR, Eğitim, İngilizce Kampı formatlarını eklerken sadece üniversiteliler değil meslekteki profesyonellerinde kampa katılım isteğini geri çevirmeyecek Öğretmenler Kampı,  Diyetisyen Kampı ve Kendi Geliştirmek isteyenlere yönelik Kişisel Gelişim Kampı formatı ile  toplamda 400+ kişi ile ilk çadır kamplı etkinliğini gerçekleştirdi.

2021 yılında büyük hazırlıklarla 500 üzerinde üniversiteli ile yeni bölümlerin eklenmesiyle, büyük sahnesi, sponsorları, markaların katılımıyla özlenen festivallere yakın bir atmosfer ile kamp tamamlandı. 2021 kampında İngilizce Kampının American Life dil okulu ile anlaşarak, Öğretmenler Kampını bir sosyal medya platformu partner alarak kamplarına devam etti.

2022, 2023 yılında formatımıza Blockchain, Web3, Teknoloji, Yapay Zeka konularını dahil ederek denizin kenarında ilk defa bir Blockchain Kampını gerçekleştirdik.

%100 Eğitim, %100 Eğlence formatına uygun şekilde üniversiteliler, meslekleri bir araya getiren Etkin Kampüs 2024 yılında yine harika kamplarla hazırlıklarına devam ediyor.

 

Bu Yazıyı Paylaş
Yorum Yap